Hogyan lehet olcsóbban főzni,mégis változatosan? Erre született ez a Blog. Amúgy is minden import nagyon drága, miért nem nézünk saját környékünkön körül, milyen alapanyagnak van épp most szezonja. Ehhez szeretnék egy két ötlettel segíteni.
2011. május 10., kedd
Tokaji borecet Manufaktúra recept versenye
Amúgy is e termékekkel dolgozunk, így beneveztem egy kis Blogger recept versenyre.
Mindenkinek a figyelmébe ajánlom, végre elindult valami jó a hazai ecet manufaktúráknál.
Ausztria élen jár e műfajban, itthon még hiányolom az amúgy is leszedetlen zempléni málna, szeder, alma és más értékes bogyós erdei gyümölcsökből készülő eceteket.
Recept később!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
nnna, pont az eceteken gondolkodtam mostanaban en is, itt lenyugozo, milyen valasztek van meg egy egyszerubb boltban is.
VálaszTörlésMilyen volt a furmint ecet? Mit keszitettel? Foto?